Комплект ременя ГРМ HEPU 20-1064

Виробник
HEPU (Німеччина) Виробництво Німеччина
Каталоговий номер
20-1064
Число зубців
137
Ширина (мм)
19
EAN
4047753210641

Застосування

HEPU 20-1064 підходить до марок/моделей авто :
- Seat: Cordoba, Ibiza, Inca
- Skoda: Felicia, Octavia
- Volkswagen: Caddy, Golf, Polo, Vento
Товарна група:
- Запчастини для ТО Комплект ременя ГРМ

Про виробника HEPU

Країна реєстрації бренду : Німеччина Логотип HEPU

Бренд HEPU (HEPU-Pumpen GmbH) є одним з провідних виробників автомобільних запчастин, що спеціалізується на системах охолодження та приводних ременях. За 50 років свого існування HEPU зарекомендував себе як надійного постачальника високоякісних запчастин для автомобілів різних марок. У цій статті ми розглянемо історію створення бренду HEPU та переваги його запчастин.

Історія бренду HEPU почалася 1965 року в невеликому місті Шмідхаймі в Німеччині. Засновниками компанії стали Ханс Петерсен (Hans Petersen) і Уве Хардт (Uwe Hardt), які мали великий досвід у галузі розробки та виробництва насосів. HEPU була створена як спеціалізована компанія, яка орієнтована на виробництво насосів охолодження.

З самого початку HEPU ставила собі за мету надати автомобільним виробникам високоякісні та надійні запчастини для систем охолодження. Завдяки постійним інноваціям, використанню передових технологій та суворому контролю якості, бренд HEPU швидко завоював довіру та визнання на світовому ринку автозапчастин.

Всі запчастини HEPU →

Аналоги "20-1064 HEPU":

1 315 - 1 375  грн.  від 0 дн.
 закінчується
Артикул:
KTB256
DAYCO
Якість OEM